tigla metalica logo

CERE OFERTA

Formular cerere oferta rezidential

Cerere oferta produse rezidental

De ce ar trebui sa cumpărat de la noi ?

Nu mai alergi dupa materiale de constructii prin depozite si hypermarketuri stati in fotoliu la o cafeluta si rasfoiti site’ul nostru care va pune la dispozitie toate informatiile necesare despre fiecare produs in parte, informatii 100% corecte ca la producator prezentate in imagini, descriere detaliate a produsului, schite tehnice in format jpj sau pdf daca doriti sa le descarcati pentru a le sudia mai amanuntit, gama de culori pentru fiecare produs si cel mai important produse la preturi imbatabile si cu transport gratuit. De asemanea aveti la dispozitie cele mai explicite si mai usor de completat formulare de cerere a unei oferte la care ve-ti primi o cotatie intr-un timp relativ scurt. Timpul este pretios si noi te ajutam sa scutesti multe drumuri economisind astfel si timp, nu doar bani! Livram direct de la fabrica la tine pe santier. Evitam astfel cheltuieli suplimentare care s-ar reflecta intr-un pret mai mare. Asa cumperi mai ieftin. Riscul la achizitie este zero intrucat ne asumam responsabilitatea pentru livrarea comenzilor rapid si perfect in locatia stabilita direct de la partenerii producatori.

Formular cerere oferta industrial

Cerere oferta produse idustrial

De ce avem preturi mai mici decat în depozite si hypermarketuri ?

Scurtam lantul de intermediari ceea ce inseamna ca comanda dvs nu mai trece prin 2 sau 3 intermediari. Nu avem costuri de depozitare pentru ca toate produse sunt stocate in depozitele unde bilka fabrica aceste produse. Transportul se face direct de la fabrica reducand costurile drastic. Pretul variaza in functie de cantitate comenzi si zona de livrare. Detinem parteneriate cu cei mai importanti producatori din Romania precum Bilka si Velux. Daca sunte-ti interesati de ferestre Velux pentru mansarda gasiti toate informatiile necesare aici Ferestre Velux.

Formular cerere oferta ferestre mansarda velux

Cerere oferta produse idustrial

Oferte de pret personalizate !

Fiecare oferta este unica pentru ca in momentul in care iei legatura cu noi pentru o oferta de pret aceasta este calculata in functie de cantitate si zona de livrare, astfel vei beneficia de cele mai bune preturi din Romania.