sistem-pluvial

SISTEM PLUVIAL

Sistem pluvial detalii tehnologice

Sistem pluvial BILKA – oțel suedez, 12 variante coloristice, garanție: 15 ani pentru culoare, 30 ani pentru coroziune.

Sistem pluvial numit şi sistem de evacuare controlată a apei pluviale de pe acoperiş sau sistem de colectare şi scurgere a apelor pluviale, aşa cum ȋi spune şi numele, are rolul de a prelua apa de pe acoperiş şi a o direcționa către sistemul de canalizare.

Sistem pluvial BILKA este fabricat din oțel zincat la cald și protejat multistrat pe ambele fețe pentru o comportare perfectă în timp. Sistemul de îmbinare a elementelor este simplu, rapid și eficient, nu permite scurgerea apelor pluviale pe fațada clădirii sau infiltrarea ȋn fundația şi pereții casei, astfel protejează ȋntreaga construcție asigurȃnd o durată de viață mai mare.

Materie prima folosita

Producerea elementelor sistemului BILKA se bazează pe tehnologia suedeză, întrucât folosește oțelul suedez de cea mai bună calitate (0,6 mm), zincat pe ambele părți (275 g/mp) și acoperit cu Prelaq Nova (2 x 50 microni). Stratul de Prelaq Nova conferă produselor o suprafață de netezime deosebită, stabilitate foarte mare a culorii și o rezistență solidă la acțiunea apei de ploaie și a agenților poluanți din atmosferă.

Cele cinci straturi care conferă și protejează banda metalică garantează rezistența la coroziune a fiecarui element și conferă o foarte lungă durată de viață acestor produse. Acesta este motivul pentru care sistemul BILKA oferă garanții pentru o rezistență foarte îndelungată în timp și singura operație de întreținere pe care o necesită este redusă la simpla curațare de murdărie a jgheaburilor.

Schita tehnica

sistem pluvial
1 — Otel 2 — Strat Zinc 3 — Strat Primer 4 — Strat Pasivare 5 — Pelaq Nova
[#] Parametru Valoare Normă
[1] Utilizare. Exterior.
[2] Grosimea suprafetei. 50 µm/50 µm. ISO 2808
[3] Toleranța grosimii suprafeței. 6 μm. EN 10 169-1
[4] Luciu. 1T (întunecos) – 2T (Strălucitor). EN 13523-2
[5] Raza interioară minimă de îndoire. 40. EN 13523-7
[6] Temperatura minimă de formare. + 15 °C.
[7] Rezistența la impact. 8. EN 13523-5
[8] Duritate. HB-F. EN 13523-4
[9] Temperatura maximă de lucru. + 100 °C.
[10] Categoria UV. RUV3. prEN 10169-2
[11] Categoria de rezistență la corodare. RC4. prEN 10169-2
[12] Variația culorilor. + 100 °C.

Sistemul Pluvial BILKA este disponibil în două grupe dimensionale, 150/100, 125/90 și totodată accesibil în 12 variante coloristice, dar și în varianta ALUZINC, cu garanție de 25 de ani pentru coroziune. Dimensiunile și variantele coloristice dau posibilitatea realizării unor combinații individuale care să fie cât mai potrivite și să se asorteze culorii acoperișului.

documentație în format pdf

În cazul in care doriti sa montati sistemul pluvial bilka in regim propriu si sunteti putin confuz si nesigur referitor la cum ar trebui sa procedati pas cu pas in montarea sistemului pluvial, compania noastra va pune la dispozitie toata documentatia necesara pentru a duce la bun sfirsit proiectul dvs. Mai jos gasiti două fishiere in format pdf pe care le puteti accesa si descarca in calculatorul dvs. pentru a urma instructiunile ca la carte. In cazul in care documentatia este dificil de digerat de catre dvs. si considerati ca nu va puteti descurca, noi suntem aici pentru a va ajuta prin punerea la dispozitia dvs. echipa noastra de specialisti in montaje de sisteme pluviale bilka. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe i need help si sa ne solicitati ajutorul.

Gamă de culori sistem pluvial

Click pe poza rotunda pentru a o vedea intr-o dimensiune mai mare.
Sistem Pluvial Sistem Pluvial Sistem Pluvial Sistem Pluvial
Sistem pluvial culoare
ral 9006 argintiu(045)
Sistem pluvial culoare
ral 3005 visiniu(781)
Sistem pluvial culoare
ral 3009 rosu maroniu(758)
Sistem pluvial culoare
ral 3011 rosu
(769)

ral 6020 vered(830)
Sistem pluvial culoare
ral 7011 grafit(087)
Sistem pluvial culoare
ral 8003 alama(778)
Sistem pluvial culoare
ral 8004 caramiziu
(742)
Sistem pluvial culoare
ral 8017 maro(434)
Sistem pluvial culoare
ral 8019 maro inchis(387)
Sistem pluvial culoare
ral 9002 alb(001)
Sistem pluvial culoare
ral 9006 negru
(015)

Elemente si ghid de montaj sistem pluvial

Elemente sistem pluvial

Elemente Sistem Pluvial

Sistemul pluvial BILKA este compus din 14 elemente care se îmbină perfect pentru a nu permite apei pluviale să se prelingă pe pereții casei.

Ghid montaj sistem pluvial

Ghid De montaj Sistem Pluvial

Montajul sistemului pluvial bilka include urmatoarele etape : Cârligele 210 care se folosesc la montarea pe grinzi, margini sau scânduri, se îndoaie pentru …

Daca doriti sa cereti o oferta numai pentru acest produs va rugam dati click pe butonul de mai jos.

Daca doriti sa cereti o oferta pentru mai multe produse in functie de categorie cum ar fi: rezidential si accesoriile aferente , industrial si accesoriile aferente, ferestre mansarda velux si accesoriile afernete, sau alte produse pe care noi le comercializam va rugam dati click pe butonul de mai jos.

alte produse comercializate de noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *