sisteme-pluviale

SISTEME PLUVIALE

Definitie

Sisteme pluviale numite şi sistem de evacuare controlată a apei pluviale de pe acoperiş sau sistem de colectare şi scurgere a apelor pluviale, aşa cum ȋi spune şi numele, are rolul de a prelua apa de pe acoperiş şi a o direcționa către sistemul de canalizare.

Sistemul pluvial BILKA este fabricat din oțel zincat la cald și protejat multistrat pe ambele fețe pentru o comportare perfectă în timp. Sistemul de îmbinare a elementelor este simplu, rapid și eficient, nu permite scurgerea apelor pluviale pe fațada clădirii sau infiltrarea ȋn fundația şi pereții casei, astfel protejează ȋntreaga construcție asigurȃnd o durată de viață mai mare.

Sistemul Pluvial BILKA este disponibil în două grupe dimensionale, 150/100, 125/90 și totodată accesibil în 12 variante coloristice, dar și în varianta ALUZINC, cu garanție de 25 de ani pentru coroziune. Dimensiunile și variantele coloristice dau posibilitatea realizării unor combinații individuale care să fie cât mai potrivite și să se asorteze culorii acoperișului.

Modele de sisteme pluviale

Sistem pluvial

Sistem Pluvial

Producerea elementelor sistemului BILKA se bazează pe tehnologia suedeză, întrucât folosește oțelul suedez de cea mai bună calitate (0,6 mm), zincat pe ambele părți (275 g/mp) și acoperit cu Prelaq Nova (2 x 50 microni).

Sistem pluvial aluzinc

Sistem Pluvial Aluzinc

Sistemul pluvial ALUZINC se remarcă prin estetica deosebită și rezistența ridicată la coroziune. Acest produs îmbină durabilitatea oțelului, protecția oferită de zinc și stabilitatea și strălucirea date de aluminiu.

Elemente si ghid de montaj sistem pluvial

Elemente sistem pluvial

Elemente Sistem Pluvial

Sistemul pluvial BILKA este compus din 14 elemente care se îmbină perfect pentru a nu permite apei pluviale să se prelingă pe pereții casei.

Ghid montaj sistem pluvial

Ghid De montaj Sistem Pluvial

Montajul sistemului pluvial bilka include urmatoarele etape : Cârligele 210 care se folosesc la montarea pe grinzi, margini sau scânduri, se îndoaie pentru …

Daca doriti sa cereti o oferta numai pentru unul din sistemele noastre pluviale va rugam dati click pe butonul de mai jos.

Daca doriti sa cereti o oferta pentru mai multe produse in functie de categorie cum ar fi: rezidential si accesoriile aferente , industrial si accesoriile aferente, ferestre mansarda velux si accesoriile afernete, sau alte produse pe care noi le comercializam va rugam dati click pe butonul de mai jos.

alte produse comercializate de noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *