tabla-cutata-10

TABLA CUTATA

Tabla Cutata Aspecte

Tabla cutata BILKA este fabricată din tablă din oțel galvanizat la cald, zincată pe ambele părți și protejată cu un strat de poliester. Tabla cutată BILKA este recomandată atât pentru acoperișuri cât și pentru pereții interiori și exterior.

Costurile reduse de achiziție, montaj și întreținere, aspectul estetic simplu și elegant, durata de viață îndelungată, greutatea proprie redusă, capacitatea portantă mare și posibilitățile variate de fabricare (culori, grosimi, lungimi) au făcut ca tabla cutată să fie alegerea numărul 1 pentru construirea și reabilitarea spațiilor cu destinație: depozite, centre comerciale, unități de producție, ferme agricole, silozuri, grajduri, centre sportive, săli de sport etc.

Sortimente Tabla Cutata

Tabla cutata t8

Tabla Cutata T8

Tabla cutata T8 este produsă din tablă din oțel, zincată pe ambele parți și protejată cu poliester. Se folosește în special la fațade, garduri sau plafoane dar se poate monta și pe acoperiș ca învelitoare.

Tabla cutata T8 este produsă cu o grosime nominală între 0,3 – 0,5 mm, în funcție de cerințele construcției lungimea standard a modulelor este cuprinsa între 0,500 m și 13,5 m.

Tabla cutata t18

Tabla Cutata T18

Tabla cutata T18 este produsă din tablă din oțel, zincată pe ambele parți și protejată cu poliester. Se folosește în special la fațade, garduri sau plafoane dar se poate monta și pe acoperiș ca învelitoare.

Tabla cutata T18 este produsă cu o grosime nominală între 0,3 – 0,5 mm, în funcție de cerințele construcției lungimea standard a modulelor este cuprinsa între 0,500 m și 13,5 m.

Tabla cutata t8 sinus

Tabla Cutata T18 Sinus

Tabla cutată T18 Sinus este utilizată pentru construcția și renovarea clădirilor din domeniul civil, industrial și agricol, atât pentru acoperiș cât și pentru pereții interiori și exteriori.

Tabla cutata T8 este produsă cu o grosime nominală între 0,3 – 0,5 mm, în funcție de cerințele construcției.

Tabla cutata t35

Tabla Cutata T35

Tabla cutată T35 de la BILKA este produsă din tablă din oțel, zincată pe ambele părți și protejată cu poliester. Materia primă de calitate superioară permite utilizarea tablei la placarea fațadelor în special a clădirilor comerciale și industriale. Se poate monta și pe acoperiș ca învelitoare. Înălțimea cutei este de 35 mm.

Tabla cutată BILKA T35 este produsă cu o grosime nominală între 0,4 – 1,0 mm, în funcție de cerințele construcției.

Tabla cutata t45

Tabla Cutata T45

Tabla cutată BILKA T45 este produsă din tablă din oțel, zincată pe ambele părți și protejată cu poliester. Se folosește la realizarea acoperișurilor cu pantă mică și în cadrul planșeelor intermediare.

Tabla cutată BILKA T45 este produsă cu o grosime nominală între 0,4 – 1,0 mm, în funcție de cerințele construcției.

Tabla cutata t60

Tabla Cutata T60

Tabla cutată T60 este folosită în special la construcțiile cu utilizări industrial (depozite, hale industrial, construcții comerciale etc).

Tabla cutată BILKA T85 este produsă cu o grosime nominală între 0,75 – 2,5 mm, în funcție de cerințele construcției.

Tabla cutata t85

Tabla Cutata T85

Tabla cutată T85 este folosită în special la construcțiile cu utilizări industrial (depozite, hale industrial, construcții comerciale etc). Se folosește ca suport pentru acoperișuri tip terasă cu pantă de până la 5°, în combinație cu produse termoizolante și de acoperire finală.

Tabla cutată BILKA T85 este produsă cu o grosime nominală între 0,75 – 2,5 mm, în funcție de cerințele construcției.

Tabla cutata t135

Tabla Cutata T135

Tabla cutată BILKA T135 este utilizată la construcțiile industriale, în special la cele care necesită deschideri mari. Înălțimea cutei este de 135 mm, distanța dintre cute 40 mm și deschizătura cutei 270 mm.

Tabla cutată BILKA T135 este produsă cu o grosime nominală între 0,75 – 2,5 mm, în funcție de cerințele construcției.

Tabla cutata t153

Tabla Cutata T153

Tabla cutată BILKA T153 este produsă din tablă din oțel, zincată pe ambele părți și protejată cu poliester. Se folosește la realizarea acoperișurilor cu pantă mică și în cadrul planșeelor intermediare.

Tabla cutată BILKA T153 este produsă cu o grosime nominală între 0,75 – 2,5 mm, în funcție de cerințele construcției.

Tabla cutata t200

Tabla Cutata T200

Tabla cutată BILKA T200 este produsă din tablă din oțel, zincată pe ambele părți și protejată cu poliester. Se folosește la realizarea acoperișurilor cu pantă mică și în cadrul planșeelor intermediare.

Tabla cutată BILKA T200 este produsă cu o grosime nominală între 0,75 – 2,5 mm, în funcție de cerințele construcției.

Daca doriti sa cereti o oferta pentru un model specific de tabla cutata va rugam dati click pe butonul de mai jos.

Daca doriti sa cereti o oferta pentru mai multe produse in functie de categorie cum ar fi: rezidential si accesoriile aferente , industrial si accesoriile aferente, ferestre mansarda velux si accesoriile afernete, sau alte produse pe care noi le comercializam va rugam dati click pe butonul de mai jos.

alte produse comercializate de noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *