sistem pluvial aluzinc

SISTEM PLUVIAL ALUZINC

Cum se fabrica

Sistem pluvial Aluzinc este produs din materia primă cunoscută sub numele de Aluzinc.

Aluzinc = tablă laminată din oțel carbon și acoperită cu un strat de protecțiepe ambele fețe, format din zinc 55%, aluminiu 43.4% și siliciu 1.6%. Aceste trei materiale armonizează perfect cu oțelul suport și conferă produsului o rezistență remarcabilă la coroziunea atmosferică.

Sistem pluvial Aluzinc se remarcă prin estetica deosebită și rezistența ridicată la coroziune. Acest produs îmbină durabilitatea oțelului, protecția oferită de zinc și stabilitatea și strălucirea date de aluminiu.

Estetica deosebită se datorează aspectului natural cu floare de zinc dat de stratul transparent şi subţire de oxid de aluminiu.

Strat de protecție

tigla romnic

Sistemul Pluvial ALUZINC este disponibil în două grupe dimensionale: 150/100 și 125/90.

documentație în format pdf

În cazul in care doriti sa montati sistemul pluvial Aluzinc in regim propriu si sunteti putin confuz si nesigur referitor la cum ar trebui sa procedati pas cu pas in montarea sistemului pluvial, compania noastra va pune la dispozitie toata documentatia necesara pentru a duce la bun sfirsit proiectul dvs. Mai jos gasiti documentatia necesera pentru a urma instructiunile ca la carte. Sistemul pluvial aluzinc se monteaza la fel ca sistemul pluvial normal nu este nici o diferenta, deci puteti folosi acelasi chid de motaj de la sistemul pluvial bilka. In cazul in care documentatia este dificil de digerat de catre dvs. si considerati ca nu va puteti descurca, noi suntem aici pentru a va ajuta prin punerea la dispozitia dvs. echipa noastra de specialisti in montaje de sisteme pluviale Aluzinc. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe i need help si sa ne solicitati ajutorul.

Ghid de montaj sistem pluvial aluzinc

Daca doriti sa cereti o oferta numai pentru acest produs va rugam dati click pe butonul de mai jos.

Daca doriti sa cereti o oferta pentru mai multe produse in functie de categorie cum ar fi: rezidential si accesoriile aferente , industrial si accesoriile aferente, ferestre mansarda velux si accesoriile afernete, sau alte produse pe care noi le comercializam va rugam dati click pe butonul de mai jos.

alte produse comercializate de noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *