tigla-metalica-3

Tigla Metalica

Sunteți în căutarea unui acoperiș din Tigla Metalica ? Vreți să scăpați de problemele create de vechiul acoperiș sau vă mutați la casă nouă și nevoia unui sistem complet pentru acoperiș v-a adus pe pagina noastră? Ați ajuns unde trebuie! Mai jos găsiți punctele forte ale țiglei metalice BILKA.

Durată de viață. Un acoperiș din Tigla Metalica, dacă este montat conform recomandărilor specialiștilor, trebuie să aibă aceeași durată de viață ca și construcția pe care a fost montat, minimum 50 – 60 de ani. Tigla Metalica este rezistentă la ploaie, vânt, ninsori, mucegai, astfel acoperișul de Tigla Metalica nu va fi afectat de acestea.

Greutatea. Rezistența și greutatea redusă fac din Tigla Metalica concurentul favorit la titlul de cea mai bună învelitoare. Pe un acoperiș de 200 mp se va așeza o greutate de 1.000 kg în cazul țiglei metalice spre deosebire de cele 10.000 de kg în cazul țiglei clasice.

Etanșeitate. Sistemul de prindere a modulelor de țiglă metalică prin suprapunere și prindere cu suruburi autofiletante asigură etanșeitate perfectă și nu permite scurgeri de apă sub învelitoare.

Rezistență la foc. Grad ridicat de rezistență la propagarea și răspândirea focului.

Estetica. Acoperișul trebuie să pună în evidență frumusețea clădirii . Tigla Metalica este singura soluție de învelitoare care oferă o gamă variată de culori, materiale și formă, astfel încât să se potrivească oricărui tip de construcție și să se integreze cu stilul arhitectural al comunității din care face parte.

Țigla metalică denumită popular și tablă tip țiglă sau simplu, tablă pentru acoperiș, reușește să înglobeze aceste caracteristici, fiind un produs ce permite libertate deplină la alegerea culorii și finisajelor. O altă caracteristică importantă pentru țigla metalică este aceea că permite montajul pe suprafețele curbate sau foarte abrupte.

Se poate opta pentru un acoperiş din Tigla Metalica ȋn culori şi nuanțe clasice sau moderne, două variante de acoperire finală, cu strat lucios sau mat şi o gamă largă de elemente de finisaj. Toate acestea pentru un acoperiş frumos şi eficient, pregătit să protejeze pentru un timp îndelungat.

Compoziția materialelor si sistemul de straturi

tigla metal sistemul de straturi
# Lucios Mat
[1] Folie protectoare PVC: grosime 50 – 200 µm (aplicarea acesteia se face conform comenzii). Folie protectoare PVC: grosime 50 – 200 µm (aplicarea acesteia se face conform comenzii).
[2] Lacul de suprafață : poliester (PE) 25 µm. Lacul de suprafață: poliester (PE) 35 – 50 µm.
[3] Strat de bază: poliester (PE) min. 5 µm. Stratul de bază: poliester (PE) min 5 µm.
[4/8] Strat pasivare. Strat pasivare.
[5/7] Strat de zinc: 225 – 275 g/m2. Strat de zinc: 225 – 275 g/m2.
[6] Tablă din oțel / tablă din aluminiu. Tablă din oțel / tablă din aluminiu.
[9] Strat de bază: poliester (PE) min 7 µm. Strat de bază: poliester (PE) min 7 µm.
[10] Strat anticondensare (se aplică conform comenzii). Strat anticondensare (se aplică conform comenzii).
[#] Observatie în cazul tablei din aluminiu nu sunt valabile straturile 4, 5, 7, 8. Observatie în cazul tablei din aluminiu nu sunt valabile straturile 4, 5, 7, 8.

Gamă de culori tigla metalica

Click pe poza rotunda pentru a o vedea intr-o dimensiune mai mare.
Nuante Lucioase Nuante Lucioase Nuante Lucioase Nuante Lucioase
Tigla metalica
ral 3000 rosu aprins
Tigla metalica
ral 3005 visiniu inchis
Tigla metalica
ral 3009 rosu maroniu
Tigla metalica
ral 3011 rosu normal
Tigla metalica
ral 5010 albastru normal
Tigla metalica
ral 6005 verde normal
Tigla metalica
ral 7024 gri normal
Tigla metalica
ral 8003 alama normal
Tigla metalica
ral 8004 caramiziu normal
Tigla metalica
ral 8017 maro ciocolatiu
Tigla metalica
ral 300 alb normal
Tigla metalica
ral 9002 negru normal
Tigla metalica
ral 9006 argintiu normal

Nuante Mate

Nuante Mate Nuante Mate Nuante Mate Nuante Mate
Tigla metalica
ral 3005 visiniu inchis
Tigla metalica
ral 3009 rosu maroniu
Tigla metalica
ral 6020 verde normal
Tigla metalica
ral 7024 gri normal
Tigla metalica
ral 8004 caramiziu normal
Tigla metalica
ral 8017 maro ciocolatiu
Tigla metalica
ral 8019 maro inchis
Tigla metalica
ral 9005 negru normal

Nuante GrandeMat

Nuante Grande Mat Nuante Grande Mat Nuante Grande Mat Nuante Grande Mat
Tigla metalica
ral 3005 grande mat
Tigla metalica
ral 3011 grande mat
Tigla metalica
ral 6005 grande mat
Tigla metalica
ral 7024 grande mat
Tigla metalica
ral 8004 grande mat
Tigla metalica
ral 8017 grande mat
Tigla metalica
ral 8019 grande mat
Tigla metalica
ral 9005 grande mat

Sortimente Tigla Metalica

Tigla metalica

Tigla Romanic

Țigla metalică ROMANIC se produce în 29 de nuanțe. Este un produs care se remarcă prin înălțimea profilului, aceasta fiind de 30 mm. Eleganța și durabilitatea modelului permit utilizarea lui pe construcțiile noi, dar și pe monumentele istorice sau construcțiile romanice cu o vechime de sute de ani.

Tigla Iberic

Tigla Iberic

Țigla metalică IBERIC se produce în 29 de nuanțe. Este un produs care se remarcă prin înălțimea profilului oferind casei un încadrament perfect dar și prin sistemul inovativ de îmbinare care permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

Tigla Gotic

Tigla Gotic

Țigla GOTIC este profilată din oțel de grosime între 0,45 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Țigla metalică GOTIC poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Tigla Balcanic

Tigla Balcanic

Țigla metalică BALCANIC se produce în 29 de nuanțe. Este un produs elegant și rezistent, îmbinând aspectul tradițional cu cel modern, realizat pe utilaje cu tehnologie avansată. Acest tip de învelitoare este preponderent folosită în renovările clădirilor dând un aspect elegant de conservare.

Tigla Clasic

Tigla Clasic

Țigla metalică CLASIC este profilată din oțel de grosime între 0,40 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea în variantă lucioasă și mată. Panourile de țiglă metalică clasică se pot livra cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

alte produse comercializate de noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *